Online offertes maken in een handomdraai met Kwoter


Online offertes maken met Kwoter is bereikbaar voor iedereen. Je hebt geen technische kennis nodig en kunt met een paar klikken een mooie voorstel voor jouw klanten realiseren. 

Online offertes maken voor iedereen

Kwoter is ontwikkeld vanuit de gedachte dat software makkelijk in gebruik is en toegankelijk is voor iedereen. Geen ingewikkelde functies die ervoor zorgen dat je het overzicht kwijt raakt. 

Wat jij ziet in het ontwerpscherm, dat is ook wat de ontvanger van jouw offerte te zien krijgt. 

Maak sneller je offerte online

Door te werken met standaard offerte sjablonen werk een stuk sneller. Geen tijd om je eigen sjabloon te maken? Maak dan gebruik van de standaard sjablonen die wij al voor je hebben gemaakt.

Online offertes maken in een handomdraai
Meer inzicht in je online offerte

Meer inzicht bij je online offerte met statistieken

Wanneer je een normale offerte verstuurd weet je niet wanneer de ontvanger deze heeft gezien, en al helemaal niet wanneer het document goed is doorgelezen.

Doordat we bij Kwoter meten wanneer een ontvanger het document bekijkt, maar ook hoe lang er naar wordt gekeken weet jij precies wanneer je kunt gaan bellen.

Met deze gegevens kan jij je sales verbeteren. Doordat je op het juiste moment belt, vergroot je de kans dat de opdracht je uiteindelijk wordt gegund. Die kans was al groot, doordat je offerte er zo goed uit zag.

Dus waar wacht je nog op? Ga nu aan de slag met het maken van offertes online!

Tijd om aan de slag te gaan?