Offerte software online

Kwoter is een software tool waarmee je zelf snel offertes kunt maken. Een lichtgewicht framework om makkelijk mee te kunnen werken zonder technische kennis nodig te hebben. Toegankelijk voor iedereen.

Offerte software voor betere sales

Kwoter is gebruiksvriendelijk. De software moet kunnen worden gebruikt door iedereen, ook door mensen zonder uitgebreide digitale vaardigheden. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Wat je ziet is ook echt wat je krijgt. Je werkt rechtstreeks in 

Werk sneller met offerte software

Door het gebruik van standaard-sjablonen bouw je sneller offertes. Ook losse pagina’s uit je offerte kunnen worden opgeslagen als sjabloon. 

Heb je geen tijd of zin om een sjabloon te maken? Laat het ons weten, wij staan klaar om een mooi sjabloon voor je klaar te maken.

 

Online offertes maken in een handomdraai
Meer inzicht in je online offerte

Effectievere sales met onze offerte software

Wanneer je een prospect een voorstel stuurt weet je niet precies wanneer deze wordt gelezen en hoe lang deze wordt bekeken. 

Met de offerte software van Kwoter hoef je hier niet meer naar te gissen, maar weet je het zeker. We houden exact bij wanneer en hoe lang er naar je document wordt gekeken. 

Met behulp van deze data kan jij je sales verbeteren. Doordat je op het juiste moment belt, vergroot je de kans dat de opdracht je uiteindelijk wordt gegund. Maar die kans was al groot, doordat je offerte er zo goed uit zag.

Ga nu aan de slag met de offerte software van Kwoter

Tijd om aan de slag te gaan?